Keşan Jandarması’ndaki Atatürk büstünün küçüklüğüne tepki!

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı’nın eski binasının yıkılmasından sonra yeni binanın tamamlanmasıyla yeni binasında hizmet vermeye başlayacak.

Yeni binanın tamamlanmasındasn sonra bahçe binasına konulan Atatürk Büstü’de eleştirileri beraberinde getirdi.

Vatandaşlar, bahçeye konulan Atatürk Büstü’nün çok küçük ve böyle güzel bir binaya yakışmadığını belirterek “Atatürk büstünün değiştirilerek buraya daha büyük bir Atatürk Büstü konulmalı. Yetkililerden bu konuda sesimize kulak vermesini istiyoruz. Böyle bir binaya böyle bir Atatürk büstü yakışmadı.” şeklinde yorumlara yol açtı.

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber -